fbpx
Skip to content

ЕЛА С НАС

ЗА НАС

Кои сме ние

Ние, Милена и Ники, 
oбичаме природата, приключенията и децата. Дълбоко вярваме, че нещата, които те правят в свободното си време, местата на които ходят, приятелствата, които създават, са решаващи за тяхното формиране като личности и най-вече за това да бъдат щастливи.
Да бъдат щастливи със себе си, с приятелите си, със заобикалящия ги свят. Тук и сега.

Убедени сме, че това се постига с много общуване, съпреживяване и споделяне. С много любов и внимание. С интересни игри и забавления, с повече спорт и време, прекарано сред природата.

ЕКИП

Николай Михайлов

идеолог и главен инструктор в нашите лагери

Професионален ски инструктор – ISIA

Планински водач

Сетифициран инструктор по преживелищна педагогика
CVGM Hochschule

С дългогодишен опит в работата с деца: – детски лагери, зелени училища, тренировъчни ски лагери

Милена Бързанова

идеолог, инструктор и организатор

Сертифициран агент за туризъм и пътувания IATA UFTAA

Професионален ски инструктор TSLV, Австрия

Сертифициран инструктор по преживелищна предагогика
“Играя и работя с деца и младежи – Гудевица”

Магистър Икономика на Транспорта – УНСС

Владимир Стаменов

инструктор и лекар

Влади: Влади е с нас вече втори сезон. Освен че много обича да кара ски, е почитател на хубавата музика. Колекционира и продава плочи и организира музикални събития. Има малка дъщеричка Яна, с която освен на ски, ходи в планината на палатка.

Приключенец по душа.

Иван Хаджиев

инструктор и лекар

Иван: обича да яде! Но не само! Обича децата и децата го обичат много! Бързо им става любимец. Ски учител е отдавна. От миналото лято е инструктор и в летните ни приключения. Но освен това е завършил и медицина! Най-добрият инструктор сред лекарите и най-добрият лекар сред инструкторите!
 
 
 
Захари Димитров

инструктор, парамедик, планински спасител

Захари:  е истински родопчанин. Свири на гайда и пее хубаво. Но освен това е действащ планински спасител, парамедик, ски инструктор, а както казва самия той, ако се налага и строител! Децата му се доверяват от пръв поглед!, а когато започне да им разказва за спасителни акции и екипировка, направо се превръща в супер герой!:)

Милена Хитрова

инструктор и планински водач

Миленка: работи с нас от самото начало. Живее в Троян и е завършила училището за планински водачи в Черни Осъм. Инструктор и детски учител. Много обича планината и да кара ски. Неповторима в измислянето на интересни приключения, но и в правенето им! Бързо омагьосва децата с усмивка.

За нашите лагери като инструктори каним и още приятели – опитни планински водачи, планински спасители, инструктори по ски, педагози, приключенци по душа!

Документи за попълване