fbpx
Skip to content

ЕЛА С НАС

УЕЙК ЛАГЕР БРАТУШКОВО

Препоръчителна възраст: 9 - 16 г.

ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ:

✅ 30.06. - 02.07

✅ 28.07. - 30.07

✅ 04.08. - 06.08

Язовир Братушково е едно прекрасно място, на 1 час път от София, което предлага чудесни възможности за спорт, игри и водни приключения.

Стопаните на спота за УЕЙКБОРД – клуб WAKEBOARD АЛТЕРНАТИВА са хора, които обичат природата, спорта, децата и това да са на открито. Затова и мястото е толкова хубаво – там няма нищо излишно! Вода, влек, няколко каравани и красива природа!

Как ще се случва Уейк лагера:

ДЕН 1

Пристигането ще е преди обяд, ще се настаним в къща за гости в близкото село Братушково – Глинени къщи – Етно спа Братушково и след това ще се пораздвижим и опознаем с интересни игри, ще се поразтъпчем и разгледаме района, където ще пребиваваме в следващите 3 дни.

След бърз обяд на самото заливче, където ще караме, започваме с уейк активностите. Първо ни очаква обстоен инструктаж, както за водната безопастност и правилата на поведение във водата, така и за самото каране на уейкборд. След това всеки от нас ще пробва с помоща на инструктор и така, докато не се изморим. А това е гарантирано, но и мноооого приятно!

След карането ни очаква заслужена вечеря, а след това може да се поразходим в района и дори да си запалим огън под открито небе. Със сигурност ще има много за споделяне!

ДЕН 2

През втория ден ще наблегнем МНОГО на карането и ще опитаме да задобреем и най-важното да усетим удоволствието от този прекрасен спорт. Тъй като с нас през цялото време ще бъде Борето, Борис Захариев – професионален треньор по плуване и воден спасител, той ще ни разкаже много важни неща за оказване на помощ и самопомощ при нужда във водата. Ще ни запознае с опастностите в различните водоеми и ще ни направи инструктаж за водна безопастност. Защото, когато човек практикува даден спорт, освен удоволствието трябва да трупа и теоритични знания и умения свързани с него!

След “сериозната” част може да  опитаме истински риболов с въдици, а след това да се поразтъпчем до близкия хълм, където има малък параклис с чудна гледка.

Очаква ни отново вечеря и споделяне…

ДЕН 3

На третия ден  продължаваме с уейка преди и след обяда.

Тръгваме си в късния следобед заредени с енергия, нови знания и умения и много усмивки!

ЕЛА С НАС!

👉👉👉 ЕКИПИРОВКА:

  • Лични вещи и дрехи за 3 дни
  • Малка раничka -10-15 L
  • Удобно обувки за леки преходчета
  • Дъждобран, шапка за слънце, слънчеви очила, слънцезащитен крем, репелент против насекоми, джапанки, кърпи , шише за вода
  • За уейка:
  • Ликра горнище, с дълъг ръкав за предпочитане
  • Сърф панталони
  • Неопрен – може с къси ръкави и крачоли

 

Цена: 390 лв.

Цената включва: Инструктори, обучение, екипировка за уейкборд, настаняване в Етно къщи спа Братушково, изхранване (закуска, обяд, вечеря), транспорт от и до София, застраховка.

*мястото разполага със закрити и открити душове с топла вода и закрита тоалетна.

ПЛАЩАНЕ

Таксата за участие в курса се внася по банковата ни сметка:
IBAN: BG02RZBB91551010507139 Райфайзенбанк, БАРЗЕНА ЕООД

Издаваме документ на физическо/юридическо лице.

Запиши се за Уейк Лагер Братушково

Ако имате въпроси, обаждайте ни се!
0883 995006 – Милена
0888 304242 – Ники

Документи за попълване