fbpx
Skip to content

ЕЛА С НАС

Рилска приказка

Обичаме Рила! Водната планина. Планината с многото езера, красиви върхове, магически гледки. Планината на  Седемте рилски езера, Мусала, Зелени Рид, Хижа Вазов, Мальовица.

Самите ние ходим често там да се катерим, да караме ски, да срещнем приятели.

Затова искаме да заведем на Рила още и още деца и да предадем и на тях тази магия.

Магията на притихналите езера, на съвършените скални пирамиди, на бистрите потоци, мириса на мащерка, вкуса на горските боровинки, ягоди и малини.

Избрали сме да се приютим в една от най-хубавите хижи в планината – хижа Ловна.Там ще спим и ще се храним с вкусно приготвената храна от младите и симпатични хижари.

Всеки ден ще правим разходки в различни посоки. Ще играем игри, ще търсим и ще се учим да разпознаваме следи от животни, ще слушаме гласа на гората.

Ще строим биваци, ще се упражняваме в ориентирането.

Ще отидем до красивия рилски водопад Скакавица, ще поспрем и ще се полюбуваме на всяко едно от седемте Рилски езера, ще си говорим за това как трябва да посещаваме тези места с ненамеса в природата.

Планирали сме и изкачване до хижа Вазов – най-високата хижа в България, където ще останем да пренощуваме една вечер. А там нощното небе е неповторимо!

Ще се постараем този лагер да е като една приказка с начало, завръзка и финал. Всяко дете ще участва в нея със своя роля, и ще съпреживее всички случки и предизвикателства с останалите, за да стигнем заедно до края, когато ще споделяме, коментираме преживяното и така ще станем по-близки и, надяваме се, по-добри и по-знаещи.

 

  • Препоръчителна възраст: 8 – 13 г.
  • Кога: 13 – 19 юли / 7 дни
  • Срок за записване: 01 юли
  • Цена: 560лв.

 

Цената включва: настаняване и пълно изхранване , транспорт в двете посоки и на място, инструктори и активности, медицинска застраховка.

 

ПЛАЩАНЕ

Таксата за участие в курса се внася по банковата ни сметка:
IBAN: BG02RZBB91551010507139 Райфайзенбанк, БАРЗЕНА ЕООД

Издаваме документ на физическо/юридическо лице.

Запиши се за Рилска приказка

Ако имате въпроси, обаждайте ни се!
0883 995006 – Милена
0888 304242 – Ники

Документи за попълване

Документи за попълване