fbpx
Skip to content

ЕЛА С НАС

МЕЖДУ ТРИ ПЛАНИНИ 25-29 юли

Между три планини приключения дебнат отвсякъде. А ние ще ги търсим където трябва!

Мястото, където ще отседнем е заобиколено от Рила, Пирин и Родопа. От недрата му извират 17 минерални извора, а името му буквално означава – “добри неща”. Вече е съвсем ясно, че става дума за Добринище и още по-сигурното е, че нещата, които ще ни се случват, ще са повече от добри!

Домакин ще ни бъде хотелски комплекс Орбел. Още с пристигането си в понеделник и след като се подкрепим с вкусно приготвения обяд, ще се впуснем в интересни занимания и игри в самия комплекс. А там терен да искаш! По някое време ще се поплацикаме и в минералния басейн. 

Можем да го правим през всеки следващ ден до петък, защото той просто си е в самия комплекс. 

На следващия ден, след сравнително кратък пешеходен преход, ще се отзовем в една от най-големите и интересни въжени градини в България. Ще се катерим, ще преодоляваме различни препятствия и много ще се забавляваме.

Още от вечерта на същия ден ще започнем да се подготвяме тялом и духом за следващия, който ще  изкараме на по-високо, в чудния северен дял на Пирин планина.

Няма как да си в Добринище и да не идеш до Папаз гьол! Най- голямото и дълбоко езеро в Пирин и едно от най-красивите в България. Но за да стигнем до там, първо ще се качим на лифт и ще се полюбуваме и на езерото Безбог.

И за да е всичко както трябва, ще опитаме да изкатерим четвъртия по височина връх в Пирин – Полежан. Ако успеем и времето е с нас, ще се порадваме на чудни гледки към – Стражите, Вихрен, Тодорка, Каменица, Дженгал. 

Едно е сигурно  – ще се върнем заредени с енергия и тонус и готови за следващи приключения. А….и още нещо много важно – ще си върнем всички отпадъци в раничките, както правят истинските планинари!

Споделянето вечерта ни е в кърпа вързано и много ясно, че ще е под звездите…тогава ще обсъдим и следващия ден!

А той ще е супер приключенски!

Защото ще трябва да стигнем до Белица…да, да, съвсем правилно, Белица в Рила. Но не, няма да пътуваме с буса, а с влак. И не с какъв да е влак, а с тенолинейка, която за късмет има спирка в Добринище!

Със сигурност за повечето от нас това ще е първо качване на този единствен по рода си влак в България! И със сигурност ще е много вълнуващо. Както и очакващото ни в Белица – планински увеселителен парк, където ще опитаме спускане с колички по специално трасе. Точно като в Алпите!

Добре, че на връщане ще пътуваме с буса, за да можем да подремнем опрени един в друг….., като истински приятели…Лагерите са супер нещо, нали?

  • Срок за записване: 20 юни
  • Цена: 890лв.
 

Цената включва: настаняване, пълно изхранване, транспорт, инструктори, активности, застраховка

Цената не включва : джобни пари

Записването става с попълкване на форма за записване ( по-долу) и капаро в размер 50% от сумата.

Останалото до седмица преди лагера.

След записване ще получих списък със задължителна лична екипировка за лагера.

ПЛАЩАНЕ

Таксата за участие в курса се внася по банковата ни сметка:
IBAN: BG02RZBB91551010507139 Райфайзенбанк, БАРЗЕНА ЕООД

Издаваме документ на физическо/юридическо лице.

Запиши се за събитието - МЕЖДУ ТРИ ПЛАНИНИ

Ако имате въпроси, обаждайте ни се!
0883 995006 – Милена
0888 304242 – Ники

Документи за попълване