fbpx
Skip to content

ЕЛА С НАС

ПРИКЛЮЧЕНИЕ ХИЖА ПЛЕВЕН ЕСЕН 2022

07 - 09 октомври 2022

Възраст : 10-14г.

ЦЕНА : 380 лв.

Няма как да пропуснем хижа Плевен в нашата ЕСЕННА ПРИКЛЮЧЕНСКА ПРОГРАМА 2022.

Бяхме там през лятото, ще отидем и през есента. Kрасотата на Балкана през октомври е неповторима. Каквато е и планинарската атмосфера в хижата.

Ще тръгнем от петък късен следобед. за да имаме време спокойно да стигнем до изходния пункт за хижа Плевен. Очаква ни едночасов “нощен” преход, на челници. Много яко, нали?!

За да ни е удобно и комфортно ще трябва да сме с подходяща раница за пеходи 20-25 литра, в която да сложим най-необходимото за трите дни. Повечето от дрехите, така или иначе ще бъдат на нас.  Очаква ни истински планинарски уикенд!

На другия ден ( събота) ще предизвикаме себе си с качване на въх Ботев – първенецът на Стара Планина.  Ще ни спре само неподходящо време, но ако се случи такова, има къде другаде да отидем, без да е рисковано и пак да е трудно, интересни и забавно.

В ден неделя, след ранна закуска ще тръгнем стегнато обратно надолу към буса, за да успеем да стигнем навреме в Чифлика, където ще се поплацикаме в минерален басейн. Супер!

След басейна се отправяме към София, заредени с нови знания, впечатления и приятелства.

Организация:

И двете нощувки и изхранването са в хижа Плевен.

Цената включва: настаняване, изхранване, транспорт с бус на ЕЛА С НАС, инструктори, изкачване на връх Вихрен, организация, застраховка

Срок за записване – 28 септември

  Място и час на тръгване / прибиране:

Зад катедралата Александър Невски

07.10 – 17:00 ч.

09.10 – 17:00 ч.

 

Запиши се за ПРИКЛЮЧЕНИЕ ХИЖА ПЛЕВЕН ЕСЕН 2022

Документи за попълване