fbpx
Skip to content

ЕЛА С НАС

ДИВОТО ЗОВЕ

с. Кестен

СЕЗОН 4

Дати: 01 - 07 август

Възраст 8 -14г.

Срок за записване 16 юли

Дивото зове е приключение, което децата със сигурност ще помнят ЦЯЛ ЖИВОТ.

Още от самото пристигане в село Кестен те ще влязат в един друг свят. Точно както Алиса в страната на чудесата… защото това място наистина е магично!

Сгушено дълбоко в билата на Западни Родопи, селото е едно от най-красивите и недокоснати от цивилизацията кътчета, до които сме ходили.

Тук всичко ще бъде различно. Почти няма да има коли и движение, връзка с интернет ще има само на определено място.

Ще спим на палатки , които ще опънем сами на една чудно красива поляна след последната къща на селото.

Ще се запознаем с баба Зорка, която отглежда мурсалски чай, събира билки и прави чудно вкусна баница. Ще се храним в нейната къща с домашно приготвена храна.

Всеки ден ще ходим на различни места. Ще имаме нещо като сафари – с голям камион ще се навлезем навътре в планината, ще си напалим огън и ще си направим обяда сами.

Ще се качим на връх Каур Чан, откъдето се разкрива чудна гледка към планината Али Ботуш от едната страна и към Чаирските езера от другата.

Ще направим пешеходен преход до местността Турсуница, където на просторна поляна  ще изкараме деня и ще играем много интересни игри. Дано имаме късмет да зърнем по пътя някоя от многото сърни, които живеят наоколо.

Ще имаме цял един ден за ориентиране и един за посещение Харамиийската пещера.

Последната вечер ще бъдем всички заедно около огъня, ще споделяме, ще се смеем и със сигурност ще можем да кажем, като Алиса – „Не мога да се върна във вчера, защото тогава бях друг човек.”

  • Цена: 890лв.
 

Цената включва: настаняване и пълно изхранване ( започва с обяд в деня на пристигане и обяд в деня на отпътуване), транспорт в двете посоки и на място, инструктори, активности и грижа, медицинска застраховка

Цената не включва: джобни пари

Записването става с попълване формата за записване (по-долу) и внасяне на 50% капаро по банковата ни сметка. Останалата сума – до седмица преди започването на лагера.

След записване, ще получиш подоробен списък със задължителната лична екипировка за всеки участник.

 

ПЛАЩАНЕ

Таксата за участие в курса се внася по банковата ни сметка:
IBAN: BG02RZBB91551010507139 Райфайзенбанк, БАРЗЕНА ЕООД

Издаваме документ на физическо/юридическо лице.

Запиши се за събитието - ДИВОТО ЗОВЕ

Ако имате въпроси, обаждайте ни се!
0883 995006 – Милена
0888 304242 – Ники

Документи за попълване